Diensten
ICT advies PDF Afdrukken E-mailadres

Wat is de impact van ICT op uw operations en strategie? Welke positie heeft de ICT in uw organisatie? Als de ICT een dag niet beschikbaar is, wat betekent dit voor uw organisatie? Dit zijn enkele vraagstukken welke ten grondslag liggen aan de ICT impact op uw organisatie.

Indien u twijfels heeft of de ICT op de juiste manier binnen uw bedrijf is gepositioneerd of dat u een onafhankelijke periodieke check wilt laten uitvoeren zijn wij de partij om u hier bij te helpen. Na een eerste gesprek zal een plan van aanpak worden opgesteld waarin uw wensen en doelstellingen terugkomen. Op basis van dit plan zal het advies traject worden doorlopen.

 
Projectmanagement PDF Afdrukken E-mailadres

Het succes van een project staat of valt met de uitvoering. Voor ieder project wordt een op maat gemaakte aanpak gedefinieerd. Hierbij wordt niet voor een specifieke methode gekozen maar worden elementen uit verschillende beproefde methoden geselecteerd om tot de juiste aanpak te komen. Enkele voorbeelden van gehanteerde methoden zijn Prince II en SCRUM.

 

Als wij het management van een project oppakken kijken we naar alle aspecten van de verandering die het project als resultaat wil hebben. We kijken verder dan alleen de ICT maar analyseren ook de impact van het project op ander aspecten, waaronder organisatie, commercie en personeel. Hierbij wordt de Copafijth methode gebruikt.

     

 
User access management PDF Afdrukken E-mailadres

Weet u exact en te allen tijde wie toegang heeft tot uw gevoelige bedrijfsinformatie? Zonder user access management blijft dit onbeantwoord. In het bedrijfsleven is het controleren van toegang tot informatie van essentieel belang om een lange termijn strategisch concurrentie voordeel te handhaven.

Wij kunnen u hierbij helpen door het implementeren van user access management binnen uw organisatie. Onderdeel van een implementatie is de beproefde methode RBAC, Role Based Access Control. Hiermee wordt, op basis van de rol van een medewerker binnen de organisatie, bepaald welke toegang tot systemen benodigd is. Tevens wordt een set processen en procedures

 
Interim management PDF Afdrukken E-mailadres

U staat voor een veranderingstraject binnen uw organisatie maar voorziet een aantal complexe uitdagingen op het gebied van de uw ICT? Wij kunnen u helpen bij het begeleiden van de verandering.

 

Door het initieel uitvoeren van een strategische analyse van de impact van de verandering op de verschillende delen van uw organisatie wordt een maatwerk aanpak gedefinieerd. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de korte termijn effecten maar worden ook de lange termijn consequenties in kaart gebracht. Deze aanpak wordt door de interim manager uitgevoerd en begeleidt van begin tot einde.  De gewenste rol van de interim manager (regisseur, coach, projectleider) wordt met u vastgesteld om tot de beste oplossing te komen.

 


Neem vrijblijvend contact
met ons op


Else van den Banlaan 6
1705NG Heerhugowaard
Noord-Holland

M: +31 (0)6 466 05 466
E: info@rodin-itconsultancy.nl